Bilden visar Katarina. Hon har mellanlångt brunaktigt hår och bär en jeansjacka över en vit t-shirt. Katarina står utomhus eftersom det finns suddiga element som kan tolkas som träd och en byggnad i bakgrunden. Ljuset och miljön antyder att det kan vara sent på eftermiddagen eller tidig kväll.

Mottagningen

Jag heter Katarina Berzell och är utbildad socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning mot par- och familjeterapi. Jag har över 20 års erfarenhet av att möta individer, par och familjer i olika typer av livssituationer och sammanhang. 

Att vara legitimerad psykoterapeut innebär att yrkestiteln är godkänd och skyddad av Socialstyrelsen och Inspektionen för vård och omsorg (IVO) är tillsynsmyndighet. Detta utgör en viktig garanti vad gäller kunskap och kompetens.

Under flera år har jag arbetat inom socialtjänst med behandlingsarbete och därefter inom barn- och ungdomspsykiatri med bland annat autism och ätstörningsproblematik. På Samtalsmottagningen tar jag emot enskilda för samtalsterapi, par och familjer för att hjälpa till i samtal som är svåra att lösa på egen hand.

Samtalsmottagningen i Linköping är en privat psykoterapimottagning som ligger på Badhusgatan 10. Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi, par- och familjesamtal samt handledning. 

Bilden visar samtalsmottagningen. Det finns två mörka fåtöljer och en soffa med kuddar, som alla är placerade runt ett litet soffbord på en ljus matta. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv. Till vänster finns ett fönster och framför detta en skrivbordsplats med en stol, dator och bordslampa. Det finns en stående golvlampa som ger en blå ton till rummet till höger. Det syns även två krukväxter som bidrar med lite grönska. Rummet har en mysig och välkomnande atmosfär.

Du når Samtalsmottagningen enklast genom att skicka e-post eller ringa. Kan jag inte svara så lämna ett meddelande. Vi försöker hitta en besökstid som passar in i din vardag.

Ring mig på 070-3516699

Rulla till toppen